• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Assen

Dakkapel plaatsen in Assen

Een dakkapel plaatsen in Assen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Dakkapelprijzen.nl plaatst namelijk dakkapellen in heel het land. Wij begrijpen dat u de beste kwaliteit wilt tegen laagst mogelijke kosten. Wij vinden een goede prijs-kwaliteitsverhouding ook belangrijk en zijn als bedrijf dan ook gefocust om dit te waarborgen. Onze medewerkers zijn continu bezig met het vergelijken van de prijzen van onze aannemers, maar ook van de concurrenten. Wij sturen uw aanvraag na deze ontvangen te hebben door naar maximaal vijf van onze partners. Zij zullen vervolgens een offerte opstellen die past bij uw situatie. U heeft een goed overzicht van de verschillende prijzen en voorwaarden en kunt selectief partijen uitnodigen voor een persoonlijk gesprek.

Binnen een dergelijk gesprek zal een van onze partners samen met u de verschillende opties bespreken die hij heeft opgesteld in de offerte.

Verschillende materialen in Assen

Wij van dakkapelprijzen.nl bieden een tal van materialen aan zoals hout, polyester, zink en kunststof. Naast deze materialen kunt u bij ons ook terecht voor het prefab ontwikkelen van uw dakkapel. Lekkages en isolatieproblemen behoren niet langer tot de ergernissen.

Richtlijnen voor een vergunning

Net als de andere gemeenten in Nederland gelden in Assen ook de richtlijnen voor het verkrijgen van een omgevingsvrije vergunning. Hieronder hebben we de meest opvallende

  • De eerste geplaatste dakkapel in de wijk geldt als trendsetter. Alle daarop volgende dakkapellen moeten aan dit model voldoen.
  • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 30% van het dakvlak.
  • Daarnaast moet er een ruimte van 1 meter vrij zijn rondom de dakkapel. Dus dit geldt zowel tot aan de nok als tot aan de dakgoot.

De regelgeving in Assen wordt als streng ervaren door onze professional en willen u daarom graag helpen bij het aanvragen van de bouwvergunning. U kunt ook zelf bekijken of uw woning voldoet aan de bovenstaande eisen door de vergunningscheck uit te voeren.

Vergunning kosten Assen

De kosten voor een vergunning verschillen ook per stad. De leges kosten bedragen in Assen 3% van de aankoopsom. Wij kunnen zoals gezegd de vergunningsaanvraag op ons nemen, dit geheel kosteloos.

Gratis offertes aanvragen in Assen

Dakkapelprijzen.nl vindt het belangrijk dat u voldoende informatie krijgt waarop u uw keuze kunt baseren. Nadat u het onderstaande offerteformulier heeft ingevuld, zullen wij deze naar vijf verschillende partners sturen. Zij zullen uiteindelijk een offerte opstellen die het beste aansluit op uw situatie.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Assen