• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Coevorden

Dakkapel plaatsen in Coevorden

Ook tegen de Duitse grens plaatsen wij dakkapellen, dus ook in Coevorden. Dus woont u in Coevorden en omstreken dan bent u bij Dakkapelprijzen.nl aan het juiste adres. De mogelijkheden voor het plaatsen van een dakkapel zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een dakkapel met platte dakstructuur, maar ook voor een zadeldak constructie. Onze professionals zullen u van het begin tot ver na de verbouwing adviseren en begeleiden.

Laagste prijs voor een dakkapel

Toch zijn wij van Dakkapelprijzen.nl instaat om de totaalprijs laag te houden. Dit doen wij door continu de prijzen van concurrenten, maar ook van onze eigen partners te analyseren. Vervolgens zoeken wij naar de beste vijf aannemers in uw buurt. Deze partijen zullen voor u een offerte opstellen die perfect zal aansluiten op uw situatie.

Dakkapel vergunning Coevorden

Voor het laten plaatsen van een dakkapel moet in de meeste gemeenten een vergunning aangevraagd worden. Zo ook in de gemeente Coevorden waar de volgende regelgeving van kracht is.

 • De eerst geplaatste dakkapel in uw omgeving wordt door de gemeente Coevorden gezien als trendsetter;
 • De afstand vanaf de dakgoot tot de onderkant van de dakkapel moet tenminste 50 cm bedragen;
 • Maximale plaatsingshoogte bedraagt 2/3 van de bouwhoogte van uw woonhuis. Hiermee wordt bedoeld dat de dakkapel beneden die hoogte gerealiseerd moet worden;
 • Uitsluitend op het (voormalige) woongedeelte (dus niet op het bedrijfsgedeelte/deel);
 • Geen plaatsing mogelijk op de “aanvallend” dakvlak;
 • Een dakkapel mag niet hoger zijn dan 1,5 meter';
 • De dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van het dakvlak. De maximale lengte is bovendien 5 meter, maar dat is bijzonder breed;
 • Er mogen niet meerdere dakkapellen boven elkaar geplaatst worden;
 • Kleuren en materialen moeten aansluiten bij de woning.

Wanneer de dakkapel niet aan deze eisen voldoet wordt de vergunning voorgelegd aan de welstandscommissie. Zij kunnen de dakkapel dan alsnog goedkeuren. Wij kunnen dit traject kosteloos van u overnemen. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers of door het onderstaande formulier in te vullen.

Kosten

Kosten dakkapel huisOok gelden in Coevorden net als in de rest van het land de zogeheten legeskosten. Dit zijn kosten die u naast de al eerder berekende kosten dient te betalen aan uw gemeente. In de regio van Coevorden is het bedrag met een ander soort constructie dan gebruikelijk opgesteld. De bouwkosten die tussen de € 2.000,- en € 50.000,- vallen worden belast met een percentage van 1%. Een dakkapel kost gemiddeld gezien €4.000 waardoor het keurig tussen de gestelde richtlijnen past. Het percentage dat u verschuldigd bent aan leges is in vergelijking met andere gemeenten in Nederland bijzonder laag, waardoor u nog voordeliger uit bent.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog verder vragen over het plaatsen van uw dakkapel of een vergunning in Coevorden? Neem vrijblijvend contact op. Dakkapelprijzen.nl kan de aanvraag van de vergunning voor u volledig uit handen nemen zonder extra kosten. Wilt u direct gratis offertes ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zullen u in contact brengen met de beste vijf partners in uw regio. Zij zullen vervolgens een offerte opstellen die naadloos zal aansluiten op uw wensen.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Coevorden