• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Lelystad

Dakkapel plaatsen in Lelystad

In Lelystad wonen een hoop gezinnen met jonge kinderen. Een woning kan door gezinsuitbreiding vaak net te klein worden. Herkend u deze situatie dan hebben wij goed nieuws want een verhuizing is helemaal niet nodig. Verhuizen is in deze tijd niet voordelig en daarom is het plaatsen van een dakkapel een ideaal alternatief. Zo ook in de omgeving van Lelystad. Zolderkamers zijn vaak inefficient ingericht waardoor tot wel 30% van de leefruimte verloren gaat, door uw zolderkamer opnieuw in te richten of te verbouwen kunt u deze ruimte weer terugwinnen. De keuze voor een bepaald model dakkapel bepaald voor een groot gedeelte de uiteindelijke prijs die u betaald. In de omgeving van Lelystad staan een hoop nieuwbouwwoningen, waardoor veel van klanten kiezen voor een moderne polyesterlook of het onderhoudvrije kunststof. Veel nieuwbouwwoningen hebben van zichzelf al een duurzaam karakter, maar met een dakkapel kan dit effect worden versterkt. Een dakkapel is dus zowel goed voor het zicht als voor de portemonnee.

Hoge kwaliteit voor de laagste prijs

Kwalitatief hoogstaande dakkapellen zijn natuurlijk het belangrijkst bij uw keuze, maar dit combineren met de laagste prijs is uiteraard een absolute must. Wij van Dakkapelprijzen.nl zijn instaat om dit te realiseren. Dit door continu de prijzen van onze concurrenten te analyseren en deze te vergelijken met onze eigen aannemers. Wij selecteren en vergelijken de best mogelijke deals en koppelen deze weer terug naar u de klant. Zo zal u maximaal vijf verschillende offertes ontvangen in het proces naar uw nieuwe dakkapel.

De extra kosten van de gemeente

De gemeente Lelystad rekent net als alle andere gemeentes in Nederland een percentage/bedrag aan leges. Deze bouwleges verschillen sterk per regio uw gemeente hanteert de volgende leges (kosten).De gemaakte bouwkosten moet u vermenigvuldigen met het leges percentage van 2,1%. Dit percentage is in vergelijking met andere gemeenten erg laag. Naast de extra kosten die uw gemeente in rekening brengt heeft u ook een bouwvergunning nodig. Om zelf te bekijken of u voldoet aan de eisen kunt u de volgende link gebruiken of de onderstaande voorwaarden bekijken.wwww.omgevingsloket.nl.

Voorwaarden voor een vergunning

De overheid heeft een aantal jaren geleden de regelgeving drastisch veranderd, zo is de volgende regelgeving voor het verkrijgen van een vergunning van toepassing:

Bouwtekening dakkapel afmetingen

  • De bovenkant van de dakkapel heeft een plat dak.
  • De maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De marge tussen de daknok en de dakkapel moet tussen de 0,5-1,0 meter zijn;
  • De zijkanten van de dakkapel mogen niet minder dan 0,5 meter van de zijkant van het dak komen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, permanent onbewoonde of van een recreatiewoning mag er geen verbouwing in de vorm van een dakkapel plaatsvinden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen stads- of dorpsgezicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel.

Nog vragen over het plaatsen van een dakkapel?

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. het plaatsen van een dakkapel of zijn er nog andere onduidelijkheden, schroom niet en neem contact op met een van onze experts. Wilt u weten hoeveel het kost om een dakkapel te laten plaatsen? Vul geheel verblijvend het onderstaande formulier in, en kom in contact met de beste vijf partners in de buurt van Lelystad. Zij zullen u vervolgens benaderen met een offerte die perfect zal aansluiten op de aanvraag die u heeft gedaan.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Lelystad