• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Heerenveen

Dakkapel plaatsen in Heerenveen

In de provincie Friesland plaatsen onze experts dagelijks dakkapellen, zo ook in de gemeente Heerenveen. Een dakkapel kent vele voordelen zoals extra licht en ruimte, maar ook een waardestijging van uw woning. Met een dakkapel maakt u optimaal gebruik van uw zolderkamer, maar welk formaat, soort en materiaal moet u dan kiezen? Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden raden we u aan om het onderstaande formulier in te vullen. Wij brengen u direct in contact met de beste vijf partners in de buurt van Heerenveen.

Dakkapel prijzen Heerenveen

Naast de service die wij u kunnen bieden vindt Dakkapelprijzen.nl het ook belangrijk om dit tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. De medewerkers van Dakkapelprijzen.nl zijn continu bezig om de prijzen van de concurrenten en deze direct te vergelijken met onze eigen partners. Door deze werkwijze bespaart u tijd en geld. Wij selecteren voor u de beste vijf partners uit de regio Heerenveen, die voor u een offerte zullen opstellen.

Materiaal van de hoogste kwaliteit

Al onze experts werken tijdens iedere dakkapel verbouwing met de beste materialen die wij u kunnen bieden. Zo zijn alle houtsoorten die wij aanbieden voorzien van een FSC-keurmerk. Dit wil zeggen dat de omgekapte bomen worden vervangen door nieuwe bomen, waardoor de natuur niet wordt aangetast. Andere materialen uit ons brede assortiment hebben alle een KOMO-keurmerk. Dit keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van de materialen te waarborgen.

Vergunningskosten Heerenveen

huis kosten dakkapel geldNet als alle andere gemeentes in Nederland rekent ook de gemeente Heerenveen legeskosten. Het bedrag dat u in de gemeente Heerenveen dient te betalen is als volgt opgebouwd: de bouwleges bedragen € 41,20 per € 1.000,- aan bouwkosten, cijfers uit 2012. Bij een dakkapel verbouwing zal dit bedrag tussen de € 150,- en € 250,- liggen. Het kosteloos overnemen van het vergunningstraject behoort ook tot de opties.

Richtlijnen voor het plaatsen

De richtlijnen om in de gemeente Heerenveen een omgevingsvrije vergunning aan te vragen verschillen niet tot nauwelijks van de landelijk regelgeving. Hieronder hebben we de meest opvallende regels op een rijtje gezet.

  • De eerst geplaatste dakkapel in uw buurt geldt min of meer als trendsetter. Vooral het formaat en het model zijn belangrijk.
  • Een dakkapel plaatsen op een bij- aan- of uitbouw is niet toegestaan.
  • Een dakkapel mag maximaal een oppervlakte van 50% van het dak bezetten.
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn.
  • De onderkant van een dakkapel moet minimaal een halve meter van de dakgoot zijn geplaatst. Dit geldt overigen ook voor de zijkanten en de bovenkant.
  • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,75 meter op de voorgevel.
  • Daarnaast zijn er nog andere voorwaarden voor bijvoorbeeld monumentale panden.

Met behulp van de volgende link kunt u gemakkelijk en snel zien of u in aanmerking komt voor een omgevingsvrije vergunning. Wij kunnen wanneer u daar behoefte aan heeft dit traject van u overnemen. Dit doen wij uiteraard zonder extra kosten in rekening te brengen.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Heerenveen