• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Barneveld

Dakkapel plaatsen in Barneveld

In middelgrote steden in de provincie Gelderland zijn dakkapellen doorgaans enorm populair. In Barneveld is dit niet anders en hebben onze specialisten in het verleden al een hoop dakkapellen geplaatst. Met het plaatsen van een dakkapel creëert u niet alleen extra ruimte, maar ook extra licht en betere ventilatie. Met al deze functionele voordelen kunt u uw zolder anders inrichten waardoor het bijvoorbeeld geschikt wordt als een studeer-, slaap- of hobby kamer. Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Vraag met behulp van het onderstaande formulier vijf offertes aan.

Dakkapel prijzen Barneveld

Dakkapellen vormen ook in Barneveld een waardevolle toevoeging op woningen. Zo stijgt de WOZ-waarde van woningen onder andere door het laten plaatsen van een dakkapel. Een investering waar u geen spijt van zult krijgen. U vraagt zich wellicht af wat kost een dakkapel mij? Op deze vraag kunnen we geen kort antwoord geven, aangezien de prijzen van dakkapellen nogal uiteenlopen. Zo speelt het materiaal dat gebruikt wordt, het formaat dat u gekozen heeft en de hellingshoek van uw woning een belangrijke rol. Voor een prijsindicatie raden we u aan om een offerte aan te vragen.

Vergunningskosten in Barneveld

Geld huis kosten dakkapelNaast de door ons in rekening gebrachte kosten dient u ook een bedrag aan de gemeente te betalen zogeheten legeskosten. In Barneveld zijn deze kosten als volgt opgebouwd: de bouwleges bedragen namelijk € 250,- vermeerderd met nog eens 2% van de totale bouwsom. In vergelijking met andere steden is dit een vrij hoog bedrag.

Richtlijnen vergunning

Naast de eerder genoemde legeskosten is ook een vergunning van cruciaal belang voor het laten plaatsen van een dakkapel. Voor een omgevingsvrije vergunning dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • De eerst geplaatste dakkapel in uw buurt geldt als uitgangspunt voor de rest van de dakkapellen;
  • Dakkapellen aan de achterzijde mogen zonder vergunning worden gebouwd;
  • De dakkapel heeft een vlak dak.;
  • De afstand van de onderkant van de dakkapel tot de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn;
  • De minimale afstand tot de dakgoot, de zijkanten en bovenkant is minimaal 0,5 meter;
  • De maximale hoogte van een dakkapel is 1,8 meter gemeten vanaf de voorgevel.

Wanneer u een dakkapel wilt laten plaatsen op een monumenteel pand of een woning met een historie (dit is aangegeven in het kadaster) gelden andere regels. Komt een van deze situaties u bekend voor? Dan raden we u aan om contact op te nemen met uw gemeente. Heeft u nog vragen over het laten plaatsen van dakkapellen? Neem gerust contact contact op. Wij van Dakkapelprijzen.nl nemen wanneer u het aanvragen van een vergunning lastig vindt dit graag uit uw handen. Dit doen wij zonder extrakosten in rekening te brengen.

Gratis offertes aanvragen in Barneveld

Dakkapelprijzen.nl vindt het belangrijk dat u voldoende informatie krijgt waarop u uw keuze kunt baseren. Nadat u het onderstaande offerteformulier heeft ingevuld, zullen wij deze naar vijf verschillende partners sturen. Zij zullen uiteindelijk een offerte opstellen die het beste aansluit op uw situatie.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Barneveld