• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Ede

Dakkapel plaatsen in Ede

Ede is een stad waar veel jonge gezinnen wonen. Door gezinsuitbreiding wordt een woning al snel te klein, waardoor verhuizen de enige oplossing lijkt te zijn. Verhuizen hoeft niet door het laten plaatsen van een dakkapel. Met een dakkapel kunt u uw zolder functioneler inrichten waardoor u tot wel 30% meer ruimte creëert. Uw verbouwde zolder kan door het extra licht en ruimte nog veel meer toepassingsgebieden dienen. Denk hierbij aan een studeerkamer of hobbykamer. Wilt u ook profiteren van de verschillende voordelen van een dakkapel? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag vijf gratis offertes aan.

Prijzen in Ede

In Ede is het ook noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Veel van de regels komen overeen met de richtlijnen die landelijk van kracht zijn, maar er zijn wel een aantal kleine verschillen. Hieronder zijn de welstandscriteria voor u op een rijtje gezet.

  • Een dakkapel moet aansluiten aan de karakteristieken van de eerst geplaatste dakkapel in uw buurt;
  • Een dakkapel mag nooit meer dan 50% van het dakoppervlakte bezetten;
  • De maximale hoogte is vastgesteld op 1,75 meter.
  • De vormgeving van uw dakkapel moet aansluiten op de woning waarin u woont;
  • Een dakkapel achterop de woning mag zonder vergunning gebouwd worden.

Voldoet uw woning niet aan alle bovenstaande punten? Wees gerust want u kunt alsnog in aanmerking komen voor een omgevingsvrije vergunning. Uw aanvraag wordt namelijk beoordeeld door de welstandscommissie die na een aantal weken uitspraak doet over de kwestie. Tegenwoordig is het ook mogelijk of de vergunningsaanvraag online te regelen met behulp van de volgende link: www.omgevingsloket.nl/vergunningscheck. Heeft u nog vragen of vindt u de aanvraagprocedure ingewikkeld? Wij kunnen met u meekijken of nemen het hele traject voor u uit handen. Dit uiteraard geheel kosteloos.

Vergunningskosten Ede

In Ede betaald u relatief gezien minder dan in andere steden. Zo is het bedrag dat u aan leges dient te betalen in Ede als volgt opgebouwd: de kosten voor een vergunning bedragen in Ede € 165,-. Indien uw totale bouwsom hoger uitvalt dan € 4.000,- komt er nog € 13,85 bij per € 500,-.

Gratis offertes aanvragen in Ede

Dakkapelprijzen.nl vindt het erg belangrijk dat u voldoende informatie krijgt waarop u uw keuze kunt baseren. Nadat u het onderstaande offerteformulier heeft ingevuld, zullen wij deze naar vijf verschillende partners sturen. Zij zullen uiteindelijk een offerte opstellen die het beste aansluit op uw situatie.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Ede