• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Nijkerk

Dakkapel plaatsen in Nijkerk

Nijkerk is bij uitstek een plaats waar veel verschillende leeftijdsgroepen door elkaar leeft. Zo zijn er steeds meer nieuwbouwwoningen in Nijkerk te vinden. Op deze woningen zien wij steeds vaker polyester dakkapellen. Het materiaal ziet er modern uit en stijlvol uit. Naast de uiterlijke verschijning heeft een dakkapel met polyester afgewerkte details als voordeel dat deze beter bestand is tegen lekkages en bovendien beter isoleert dan bijvoorbeeld hout. Welke dakkapel is voor u geschikt?

Dakkapellen - hoge kwaliteit, lage prijs

Een goede prijs-kwaliteitsverhouding vinden wij van essentieel belang. Onze medewerkers zoeken, vergelijken en selecteren de deals voor u, waardoor u uiteindelijk geld en tijd overhoudt. Wij selecteren de beste vijf partners uit de regio Nijkerk die een offerte zullen opstellen.

Nijkerk rekent de volgende kosten

Voor het plaatsen van een dakkapel heeft u niet alleen met ons als partij te maken, maar ook met de overheid. Zo dient u ondermeer een bedrag aan leges te betalen aan uw gemeente. In Nijkerk is het volgende tarief van toepassing namelijk:

geld kosten dakkapel huisEr wordt een percentage van 2,32% op de totale verbouwingskosten gerekend. Naast het door de gemeente opgelegde percentage, moet u ook in het bezit zijn van een bouwvergunning. Met de handige vergunningscheck kunt u gemakkelijk en snel bekijken of u de vrijgestelde vergunning kunt aanvragen. www.omgevingsloket.nl

Voorwaarden voor het verkrijgen van een vergunning

Zoals hiervoor al kort besproken is het bij de plaatsing van een dakkapel ook noodzakelijk om een vergunning aan te vragen bij uw gemeente. Landelijk zijn er een aantal voorwaarden opgesteld die plaatselijk nogal kunnen verschillen. In Nijkerk zijn de voorwaarden op de volgende manier geïnterpreteerd:

  • De dakkapel heeft een platte dakconstructie;
  • De dakkapel heeft een hoogte van 1,75 meter;
  • De ruimte tussen de daknok en de dakkapel moet tussen de 0,5-1,0 meter zijn.
  • De zijkanten van de dakkapel mogen niet minder dan 0,5 m van de zijkant van het dak komen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, permanent onbewoonde of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

Onduidelijkheden of vragen?

Zijn er nog onduidelijkheden of heeft u vragen over het plaatsen van een dakkapel, aarzel niet langer en neem gerust contact op met een van de medewerkers van Dakkapelprijzen.nl. U kunt uiteraard ook het onderstaande formulier invullen om direct in contact te komen met maximaal vijf van onze partners. Zij zullen uiteindelijk een offerte voor u opstellen die perfect zal aansluiten op uw situatie.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Nijkerk