• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Putten

Dakkapel plaatsen in Putten

Woont u in de omgeving van Putten en wilt u een dakkapel op uw woning? Bij Dakkapelprijzen.nl bent u aan het juiste adres, want wij plaatsen dakkapellen in heel Gelderland. Putten is niet een plaats waar doorgaans alleen oudere woningen te vinden zijn. Zo kent de stad ook nieuwbouwwoningen. De dakkapellen die wij in Putten hebben geplaatst, verschillen net als de woningen sterk. Veel voorkomende dakkapellen zijn toch wel de kunststof dakkapel en de houten variant.

Dakkapellen - hoge kwaliteit, lage prijs

Wij vinden het belangrijk dat u als klant profiteert van de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Dit doen onze medewerkers ondermeer door alert en contentieus de prijzen te volgen van onze concurrenten en partners. Wij vergelijken vervolgens de offertes met elkaar om ervoor te zorgen dat u altijd de beste deal van ons krijgt. Naast een goede prijs bieden wij ook kwalitatief hoogstaande materialen en aannemers met jarenlange ervaring in het vakgebied. Zo werken onze professionals met onder andere hout, kunststof, zink en polyester. Deze materialen zijn alle gecertificeerd met keurmerken (FSC of KOMO). Een dakkapel investering verdient zich na verloop van tijd terug. De WOZ-waarde van uw woning zal na één jaar al stijgen. Wij zullen uw aanvraag naar maximaal vijf verschillende partners sturen, die uiteraard voldoen aan de bovenstaande punten. Op deze manier krijgt u altijd offertes met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Tarieven van leges in Putten

Om een dakkapel te laten plaatsen in Putten dient u ook een bedrag aan leges te betalen. De gemeente Putten hanteert de volgende tarieven: het percentage is vastgesteld op 2,5% van de totale bouwsom. Naast de betaalde leges aan de gemeente dient er ook een omgevingsvrije vergunning aangevraagd te worden. Hieronder zullen we de belangrijkste richtlijnen bespreken. U kunt er ook voor kiezen om de vergunning online aan te vragen via de volgende link. Mocht u nog vragen hebben over dit stappenplan dan is het mogelijk om contact met ons op te zoeken. Wij kunnen wanneer u dit wilt ook het hele vergunningstraject van u overnemen. Dit doen wij uiteraard zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen.

Vragen stellen kan altijd!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning, dan raden we u aan om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Door het onderstaande formulier in te vullen komt u direct in contact met de aangesloten specialisten van Dakkapelprijzen.nl. Zij zullen direct een offerte opstellen die past bij uw situatie.

Voorwaarden voor een bouwvergunning

Per gemeente zijn er richtlijnen opgesteld waar een dakkapel aan moet voldoen wil deze in deze aanmerking komen voor een omgevingsvrije vergunning.

  • Het dak van de dakkapel is plat;
  • Een dakkapel heeft een maximale hoogte van 1,75 meter;
  • De marge tussen de daknok en de dakkapel ligt tussen de 0,5-1,0 meter;
  • De randen van de dakkapel moeten <=0.5 meter van de zijkant van het dak komen;
  • Woningen die tijdelijk/permanent niet worden bewoond mogen geen dakkapel laten plaatsen op het dakvlak. Dit geldt ook voor huizen die een recreatief karakter hebben;
  • Op een monumenteel pand of een door de overheid aangewezen stads/dorpsgezicht mogen geen dakkapellen worden geplaatst.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Putten