• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Groningen

Dakkapel plaatsen in Groningen

Wij leveren ook dakkapellen in de Noordelijke delen van Nederland. Wanneer u in Groningen woont en een dakkapel wil laten plaatsen ben u bij ons aan het juiste adres. De specialisten van Dakkapelprijzen.nl hebben in het verleden al een hoop dakkapellen geplaatst, waardoor aan ervaring en kennis geen gebrek is. Wilt u net als uw buurtgenoten profiteren van de voordelen van een dakkapel? Vraag geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Daarnaast is het ook mogelijk om tot wel vijf offertes aan te vragen.

Dakkapel voor de laagste prijs

Om dakkapellen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te kunnen bieden is ons bedrijf hier geheel op ingesteld. Zo vergelijken en selecteren wij voor u de beste partners. Vervolgens koppelen wij uw aanvraag aan de beste vijf partners in de buurt van Gouda, zodat u direct offertes zult ontvangen die perfect passen bij uw situatie. Op deze manier betaalt u nooit te veel voor een dakkapel.

Voorwaarden vergunning

Een van de verplichte onderdelen voor het laten plaatsen van een dakkapel is het hebben van een omgevingsvrije vergunning. Zo ook in de omgeving van Groningen waar de volgende criteria van toepassing zijn:

  • Een nieuwe dakkapel moet aansluiten bij de eerst geplaatste dakkapel in de omgeving;
  • De dakkapel mag niet breder zijn dan 30% van het dakvlak;
  • Bovendien is de maximale breedte vastgesteld op 2 meter;
  • De maximale hoogte is vastgesteld op 1,5 meter;
  • De gebruikte materialen moeten aansluiten bij het huis.
  • Een dakkapel achterop de woning mag zonder vergunning gebouwd worden.

Via de volgende link kunt u digitaal bekijken of uw woning in aanmerking komt voor een vergunning: www.omgevingsloket.nl/vergunningscheck. In veel gevallen leidt deze procedure niet problemen, wel bieden wij u de mogelijkheid om het aanvraagtraject door ons te laten uitvoeren.

Vergunningskosten (leges)

Naast de hierboven besproken vergunning is het betalen van bouwleges een vereisten voor het laten plaatsen van een dakkapel. In de gemeente Groningen zijn de volgende tarieven van kracht namelijk: € 34,80 per € 1.000,- aan bouwkosten. De gemiddelde prijs voor een dakkapel is al snel € 4.000,- a € 5.000,-. Zo bent u voor het laten plaatsen van een dakkapel aan leges een bedrag van rond de 170 euro kwijt. In vergelijking met andere steden in Nederland is dit extreem laag. Om een exacte prijsopgave te ontvangen dient u het onderstaande formulier in te vullen.

Gratis offertes aanvragen in Groningen

Dakkapelprijzen.nl vindt het belangrijk dat u voldoende informatie krijgt waarop u uw keuze kunt baseren. Nadat u het onderstaande offerteformulier heeft ingevuld, zullen wij deze naar vijf verschillende partners sturen. Zij zullen uiteindelijk een offerte opstellen die het beste aansluit op uw situatie.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Groningen