• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Keurmerken aannemers en materialen

Wanneer je een dakkapel laat plaatsen is het belangrijk dat deze kwalitatief in orde is. Om jou als klant te beschermen is er een aantal keurmerken in het leven geroepen. Die de kwaliteit van de levering waarborgen. Hieronder vind je de verschillende keurmerken waarmee de aangesloten specialisten van Dakkapelprijzen.nl werken.

KOMO

Keurmerk KOMO verbouwing

KOMO keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van de gebruikte materialen te waarborgen. Producten met dit keurmerk voldoen ook aan relevante wet- en regelgeving. Zoals onder andere in het Bouwbesluit is aangegeven.

Bouwgarant keurmerk (IKOB-BKB)

Bouwgarant keurmerk verbouwing

Naast de hoge kwaliteit van materialen vinden wij van Dakkapelprijzen.nl het belangrijk dat je in contact komt met de beste bouwbedrijven in de regio. Wanneer een aannemer een IKOK-BKB keurmerk heeft, voldoet het bedrijf aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld. Een aantal eisen voor het verkrijgen van een Bouwgarant keurmerk zijn hieronder weergegeven.

  • Heeft de juiste diploma's en verzekeringen;
  • Bied je een eerlijke prijs;
  • Stelt realistische voorwaarden op.

Forest Stewardship Council (FSC) keurmerk

FSC keurmerk verbouwing

Wanneer je kiest voor een houten dakkapel is het belangrijk om te weten of er maatschappelijk verantwoord is om gegaan met het milieu. Het Forest Stewardship Council keurmerk laat je weten of er op een ecologische manier is gekapt met het logo hiernaast. Dit houdt in dat het er evenveel bomen zijn terugplant als dat er gekapt zijn.