• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Heerlen

Dakkapel plaatsen in Heerlen

Wij van Dakkapelprijzen.nl plaatsen dakkapellen in de provincie Limburg, dus ook in de gemeente Heerlen. Bent u opzoek naar een dakkapel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zullen samen met u in een daarvoor ingericht gesprek kijken naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Onze aannemers plaatsen steeds vaker kunststof dakkapellen in de omgeving van Heerlen. Wilt u ook profiteren van de voordelen van een dakkapel? Vraag geheel vrijblijvend vijf offertes aan.

Kwalitatief producten voor een lage prijs

Wij van dakkapelprijzen.nl willen ervoor zorgen dat u de beste kwaliteit krijgt voor de scherpst mogelijke prijs. Dit doen wij door consistent de aanbiedingen van onze aannemers te volgen, te vergelijken en uiteindelijke de beste deals te selecteren. Met deze aanpak bespaart u een hoop tijd en nog belangrijker veel geld. Wij zorgen ervoor dat u van maximaal vijf partners een offerte zult ontvangen.

Vergunning kosten Heerlen

Kosten dakkapel geld HeerlenIn de gemeente Heerlen is het net als andere plaatsen in de provincie Limburg verplicht om een bedrag aan leges te betalen. Voor Heerlen gelden de volgende voorwaarden: de standaard kosten bedragen € 210,- waarbij er per 500 euro bouwkosten 15 euro extra kosten in rekening worden gebracht. Voor het plaatsen van een dakkapel moet u dus al gauw denken aan een bedrag van rond de 330 euro. In vergelijking met andere gemeentes is dit aan de hoge kant.

Criteria voor het plaatsen van een dakkapel

Naast de al genoemde leges dient er ook een vergunning aangevraagd te worden in de gemeente Heerlen. Voor het plaatsen van een dakkapel zijn de volgende criteria van kracht:

Verbouwing maten tekening dakkapel

  • Een dakkapel mag uitsluitend op de achterzijde en zijkant van het dakvlak geplaatst worden;
  • De dakkapel heeft een platte dakconstructie;
  • De maximale hoogte van een dakkapel in Heerlen is 1.8 meter;
  • De marge tussen de dakkapel en de nok van het dak ligt tussen 0.5-1.0 meter;
  • Zoals op het plaatje te zien is mogen de zijkanten van de dakkapel niet minder dan 0.5 meter van de dakrand af liggen;
  • Het plaatsen van een dakkapel mag alleen op een permanent bewoond pand. Gelet wel dat een recreatieve woning en een woonwagen niet als zodanig worden gezien;
  • Een monument en/of een door de overheid aangewezen gebouw/stadsaanzicht mag ook niet worden voorzien van een dakkapel;

Wij begrijpen dat het aanvragen van een vergunning als lastig en ingewikkeld wordt ervaren. Dakkapelprijzen.nl kan deze handeling uit handen nemen. Dit doen wij uiteraard zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen.

Heeft u nog vragen?

Mochten er nog vragen onbeantwoord zijn neem gerust contact op met een van onze specialisten. Vul het onderstaande formulier als u benieuwd bent naar de mogelijkheden!

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Heerlen