• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Maastricht

Dakkapel plaatsen in Maastricht

Ook tegen de zuidelijke landsgrenzen is Dakkapelprijzen.nl te vinden, zo ook in de gezellige stad Maastricht. Onze partners hebben in het verleden al diverse dakkapellen in de omgeving van Maastricht geplaatst en hebben zodoende enorm veel ervaring opgedaan. Zo kunnen onze specialisten in minder dan één dag een dakkapel plaatsen. Zo kunt u direct profiteren van de voordelen zoals extra ruimte en licht. Daarnaast heeft een dakkapel een positieve invloed op de WOZ-waarde van uw woning. U vraagt zich wellicht af welke dakkapel nu geschikt is voor uw specifieke situatie. Door de vele opties, maten en modellen ziet u door de bomen het bos niet meer. We adviseren u om een persoonlijk gesprek aan te vragen. Dit doet u door het onderstaande formulier in te vullen. Wij selecteren vervolgens maximaal vijf specialisten uit de buurt van Maastricht die u kunnen adviseren.

Dakkapel prijzen Maastricht

Een dakkapel laten plaatsen op uw dak is een slimme investering. Dit door enerzijds de waardestijging van uw woning en aan de andere kant de extra ruimte die vrijkomt op uw zolder. Wanneer u kiest voor een investering van dit formaat wilt u wel profiteren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij denken deze verhouding gevonden te hebben. We selecteren, vergelijken en analyseren de offerte aanvragen van onze partners, maar ook die van de concurrenten. Op deze manier kunnen wij u de beste deals aanbieden. Bent u geïnteresseerd geraakt? Vul het onderstaande formulier in en kom in contact met vijf verschillende partijen die een offerte zullen opstellen.

Kosten vergunning Maastricht

geld kosten dakkapel MaastrichtNaast het aanvragen van een vergunning is het ook noodzakelijk om een bepaald bedrag aan uw gemeente te betalen zogenoemde legeskosten. Zo betaald u in Maastricht een bedrag van € 17,06 per € 500,- aan bouwkosten. Door dit te vermenigvuldigen met 9-10 keer kunt u het totale bedrag bereken. Zo betaald u in de meest gunstige gevallen een bedrag van rond de € 131.60. Wanneer u daar behoefte aan heeft kunnen wij dit aanvraagproces kosteloos van u overnemen.

Gratis offertes aanvragen in Maastricht

Dakkapelprijzen.nl vindt het belangrijk dat u voldoende informatie krijgt waarop u uw keuze kunt baseren. Nadat u het onderstaande offerteformulier heeft ingevuld, zullen wij deze naar vijf verschillende partners sturen. Zij zullen uiteindelijk een offerte opstellen die het beste aansluit op uw situatie.

Richtlijnen

Naast de hiervoor besproken legeskosten dient u in Maastricht ook een vergunning aan te vragen voor het laten plaatsen van uw dakkapel. Vrijwel alle richtlijnen voor het aanvragen van een dakkapel komen overeen met de landelijk regelgeving. Voor Maastricht zijn de volgende criteria van toepassing:

  • Dakkapellen die in de nabije toekomst worden geplaatst dienen zich te houden aan de karakteristieken van de trendsetter (oftewel de eerst geplaatste dakkapel in uw wijk);
  • Het is niet toegestaan een dakkapel te plaatsen op een bijgebouw, aan- of uitbouw.
  • Er mogen geen dakkapellen boven elkaar gebouwd worden.
  • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 30% van de breedte van het dakvlak met een maximale breedte van 1,3 meter.
  • De ruimte boven de dakkapel en naast de dakkapel moet minimaal 1 meter zijn.
  • De minimale afstand tot de dakgoot, de zijkanten en bovenkant is 0,5 meter.
  • De zijwanden van een dakkapel moeten een lichtgrijze kleur hebben. Dit is een eis die bijna nergens op andere plekken in het land naar voren komt.

In Maastricht zijn veel oudere woningen te vinden. Voor het verkrijgen van een vergunning voor deze woningen geldt vaak een aangepaste regelgeving, we raden u aan om contact op te nemen met uw gemeente. Voor alle andere gevallen kunt u digitaal de vergunning check doen, waardoor u meteen weet of uw woning in aanmerking komt. Dit kunt u met behulp van de volgende link uitvoeren: www.omgevingsloket.nl.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Maastricht