• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Tilburg

Dakkapel plaatsen in Tilburg

Ook in Tilburg kunt u profiteren van de beste kwaliteit tegen de laagste prijs garantie. Onze experts zijn continu bezig met het plaatsen van dakkapellen in de buurt van Noord-Brabant. Dakkapellen zijn er in alle maten en soorten, waardoor het lastig is om een goede keuze te maken. Heeft u inhoudelijke vragen of zijn er nog zaken niet helemaal duidelijk? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, waardoor u direct in contact kunt komen met de aangesloten specialisten. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag bij de meest geschikte partijen komt, die u vervolgens een offerte aanvraag toesturen.

Beste prijs-kwaliteitsverhouding

Een dakkapel is in de meeste gevallen een investering van formaat. Wij vinden het daarom van essentieel belangrijk dat u profiteert van de beste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Onze medewerkers zijn om deze reden continue opzoek naar de beste partners. De beste selecteren wij om u te voorzien van de best mogelijke deal in uw omgeving. Wij combineren dit met goed gecertificeerde aannemers. Die met hun jarenlange ervaring zeer accurate beslissingen kunnen nemen. Zo bespaart u tijd en geld voor, tijdens en na de verbouwing.

Kosten vergunning in Tilburg

In Tilburg betaald u net als in de andere gemeenten van Nederland een percentage aan zogeheten bouwleges. In uw gemeente zijn deze vastgesteld op 2,92% van de totale bouwkosten (gegevens van 2012). Wel geldt een minimaal bedrag van €150,-. In de meeste gevallen zal u bij het laten plaatsen van een dakkapel de laatst genoemde prijs betalen.

Richtlijnen dakkapel

De stad Tilburg hanteert bijna exact dezelfde richtlijnen als deze landelijk zijn opgesteld. Wanneer uw woning niet aan de volgende criteria voldoet is het altijd mogelijk om een aanvraag te doen bij de welstandscommissie van Tilburg. Zij kunnen de aanvraag alsnog goedkeuren, wel kost dit uiteraard meer tijd. Voor Tilburg gelden de volgende welstandscriteria:

  • De trendsetter (eerst geplaatste dakkapel in uw omgeving) geldt als bindende factor. Vooral het formaat en het model van deze trendsetter zijn belangrijk;
  • Het is niet toegestaan een dakkapel te plaatsen op een bijgebouw, aan- of uitbouw.
  • Een dakkapel mag niet breder zijn dan 50% van de breedte van het dakvlak.
  • De afstand marge tussen de onderkant van de dakkapel en de bovenkant van de dakgoot moet minimaal 0,5 meter en maximaal 1 meter zijn;
  • De dakkapel mag niet hoger zijn dan 1,75 meter.

Met de volgende link kunt u zelf bekijken of uw woning in aanmerking komt voor een vergunning www.omgevingsloket.nl/vergunningscheck. Ook kunnen wij u bij dit traject helpen door deze kosteloos van u over te nemen.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Tilburg