• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Hilversum

Dakkapel in Hilversum plaatsen

Ook in Hilversum plaatsen wij dakkapellen die perfect aansluiten op uw wensen en behoeften. Wij focussen ons op het realiseren van de best mogelijke deal. Dit door verschillende offertes van onze partners met elkaar te vergelijken. Het vizier van onze medewerkers is continu gericht op de beste prijs-kwaliteitsverhouding.Wilt u bijvoorbeeld een maatwerk dakkapel of nokverhoging? Of gaat u voor een meer traditioneel plat dak. Alle soorten dakkapellen zijn mogelijk.

Wij begrijpen dat de keuze van het soort, de maat en de kleur van een dakkapel erg lastig kan zijn. Wij willen u daarom graag helpen bij deze beslissing. Dit doen wij doormiddel van een adviesgericht gesprek waar wij samen met u kijken naar de mogelijkheden en opties die in uw situatie gelden.

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs

In het verleden hebben wij al enkele dakkapellen in de omgeving van Hilversum geplaatst. Hilversum staat bekend om zijn historische woningen/gebouwen, een absolute specialist die de ervaring en kennis heeft is een must. Wij bieden u jarenlange ervaring gecombineerd met pure vakmanschap. Zoals gezegd werken wij van Dakkapelprijzen.nl met de beste aannemers die allen staan ingeschreven als Bouwgarant partner. Naast de kwaliteit en de ervaring van onze aannemers vinden wij het belangrijk dat er wordt gewerkt met goede materialen. Zo zijn onze houten milieu bewust gekapt, waardoor de natuur niet wordt aangetast.

Dakkapelprijzen in Hilversum

De uiteindelijke prijs voor een dakkapel is moeilijk te indexeren aangezien veel factoren een rol spelen bij de prijsopbouw. Zo hebben de hellingshoek (hoe schuin loopt uw dak) en het materiaal dat u kiest invloed op de uiteindelijke prijs. Een houten dakkapel is bijvoorbeeld goedkoper dan een kunststof dakkapel. Geïnteresseerd in een prijsopgave? Wij brengen u direct in contact met vijf partners die werkzaam zijn in de buurt van Hilversum. Zij zullen vervolgens een offerte opstellen die perfect zal aansluiten op uw situatie.

Leges voor het plaatsen van een dakkapel

Naast de kosten voor het plaatsen en maken van een dakkapel rekent uw gemeente ook kosten voor het laten plaatsen van een dakkapel ook wel leges genoemd. Dit percentage ligt in Hilversum op 3,4% van de totale verbouwingskosten. Ook is het hebben van een vergunning in de meeste situaties vereist. Wanneer u aan de hieronder genoemde criteria voldoet krijgt u de zogenoemde omgevingsvrije vergunning.

www.omgevingsloket.nl kunt u gemakkelijk controleren of u in aanmerking komt voor een omgevingsvergunning. Mocht uw woning niet direct voldoen aan de hier onderstaande criteria vrees niet want in de meeste gevallen is het alsnog mogelijk om een vergunning aan te vragen.

Nog vragen?

Mocht u nog vragen hebben over het plaatsen van een dakkapel, neem gerust contact op met een van de specialisten van Dakkapelprijzen.nl. Vul het onderstaande formulier in en wij brengen u in contact met de beste specialisten in de buurt van Hilversum. Zij zullen vervolgens een aanbod doen die past bij het ingevulde aanvraagformulier.

Voorwaarden om vergunning vrij een dakkapel te bouwen

Hieronder zijn alle voorwaarden die landelijk gelden op een rijtje gezet. Zie ook de afbeelding hieronder.

  • De dakkapel heeft een plat dak; [Schermafbeelding 2013-02-21 om 10.59.37]
  • De maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De dakkapel komt tussen de 0,5-1,00 meter vanaf de daknok;
  • De ruimte tussen de zijkant van de dakkapel en de dakrand mogen niet meer dan 0,5 meter bedragen;
  • Wanneer er sprake is van een tijdelijke woning, permanent onbewoonde woning of van een recreatiewoning mag er geen dakkapel geplaatst worden;
  • Een monument of een door Het Rijk aangewezen beschermd stads- of dorpsgezicht mag ook worden voorzien van een dakkapel.

De klant staat bij ons altijd op nummer 1! We nemen daarom kosteloos de aanvraagprocedure voor een dakkapel vergunning over.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Hilversum