• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Enschede

Dakkapel plaatsen in Enschede

In het oosten van Nederland zijn wij ook te vinden, zo natuurlijk ook in Enschede. Onze specialisten hebben in het recente verleden al een hoop dakkapellen geplaatst in de buurt van Enschede. Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die wij u met een dakkapel kunnen bieden? Vul het onderstaande formulier in of neem contact op met een van onze medewerkers. Zo streven wij ernaar om samen met u de verschillende opties, formaten en soorten door te nemen.

Dakkapel prijzen in Enschede

Om u de laagste prijs te garanderen vergelijken onze professionals continu de prijzen van onze eigen partners, maar natuurlijk ook van de concurrenten. Wij nemen een deel van het vergelijkingsproces en selectieprocedure van u over, waardoor u geld en veel tijd bespaard. Wij zorgen ervoor dat u maximaal vijf verschillende offertes ontvangt die alle zijn toegespitst op uw unieke situatie.

Eisen vergunning

Een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel is in bijna alle plaatsen in Nederland verplicht. In Enschede gelden de landelijke richtlijnen. We zullen deze hieronder nader aan u toelichten.

  • De dakkapel die u wilt plaatsen moet de zelfde afmetingen hebben als de eerst geplaatste dakkapel;
  • Het is niet toegestaan een dakkapel te plaatsen op een bijgebouw, aan- of uitbouw.
  • Een dakkapel aan de achterzijde van het dak kan zonder een vergunning geplaatst worden;
  • Er mag niet meer dan 50% van het dakvlak volgebouwd worden.
  • Rondom de dakkapel moet een minimale ruimte van 0,5 meter aanwezig zijn.

Kunt u niet aan alle hier bovenstaande punten voldoen? Het is alsnog mogelijk om een vergunning aan te vragen. Deze aanvraag zal worden beoordeeld door de welstandscommissie. Dit duurt echter wel langer dan gebruikelijk. Wij begrijpen dat het aanvragen van een vergunning verwarrend kan zijn en willen dan ook kosteloos dit traject van u overnemen. Bent u nieuwsgierig of op dit moment in aanmerking komt voor een vergunning? Met de volgende link kunt u dit digitaal aan de hand van een aantal stappen bewerkstelligen. www.omgevingsloket.nl

Kosten

Naast het aanvragen van een vergunning brengt uw gemeente ook kosten in rekening voor het plaatsen van een dakkapel. Dit worden ook wel leges genoemd. Voor Enschede gelden de volgende bouwleges:

  • Voor een rijtjeshuis betaalt u standaard € 200,-
  • Voor een twee onder één kap betaalt u standaard € 225,-
  • Voor een vrijstaande betaalt u standaard € 260,-

Zijn er nog vragen onbeantwoord? Of heeft u iets niet helemaal begrepen? Wij van Dakkapelprijzen.nl willen deze vragen/onduidelijkheden graag zo spoedig mogelijk wegnemen.

Gratis offertes aanvragen in Enschede

Dakkapelprijzen.nl vindt het belangrijk dat u voldoende informatie krijgt waarop u uw keuze kunt baseren. Nadat u het onderstaande offerteformulier heeft ingevuld, zullen wij deze naar vijf verschillende partners sturen. Zij zullen uiteindelijk een offerte opstellen die het beste aansluit op uw situatie.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Enschede