• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 10 meter breed

Wil je een dakkapel van 10 meter breed plaatsen? Een dakkapel van dit formaat creëert veel extra leefruimte. Door de grote hoeveelheid ramen in een dakkapel is er ook meer natuurlijk licht op de zolderverdieping. De prijs van een dakkapel van 10 meter wordt onder meer bepaald door de materiaalkeuze, de afmeting en de afwerking. In onderstaande prijslijst vind je een indicatie van de prijzen van een 10 meter brede dakkapel.

Prijzen vergelijken van dakkapel 10 meter?

Prijsindicaties dakkapel 10 meter breed

Breedte Prijs*
Dakkapel 10 meter

€ 8.200,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel 10 meter

  • Meer ruimte en licht
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning
  • Dakkapel samen met buren = investering delen

Vergunning nodig voor grote dakkapel?

dakkapel 10 meter prijsHet plaatsen van een dakkapel van 10 meter breed kan zonder vergunning. Hiervoor moet er wel aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Kan je niet aan de voorwaarden voldoen, dan is er wel een vergunning nodig. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten, informeren je over de vergunning.

Dakkapel prijs inclusief vergunning

Vraag tot wel 5 gratis offertes aan

Een dakkapel van 10 meter laten plaatsen, is een flinke investering. Het is belangrijk dat de dakkapel van hoge kwaliteit is, maar ook geen absurd prijskaartje heeft. Vraag gratis offertes aan via Dakkapelprijzen.nl en vind het bouwbedrijf met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vul het aanvraagformulier in en kom in contact met geschikte specialisten in jouw regio.

Vergelijk en vind de beste deal

Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op. Je vergelijk zelf de offertes van deze betrouwbare bedrijven en bepaalt met welk bedrijf je in zee gaat. Deze manier van vergelijken kan je een besparing van 45% opleveren. Dat is slim vergelijken.