• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijzen dakkapel 2 meter breed

Een dakkapel van 2 meter breed plaatsen? Voor een eengezinswoning is dat een uitstekend formaat dakkapel. De prijs van een dakkapel van 2 meter is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de materiaalkeuze en de afwerking. Hieronder vind je een prijslijst met prijzen van dakkapel van 2 meter breed.

Prijs dakkapel van 2 meter?

Prijsindicatie 2 meter brede dakkapel

Breedte Prijs*
Dakkapel 2 meter

€ 2.600,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel 2 meter

  • Meer ruimte en licht
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning

Omgevingsvergunning nodig?

Voor het bouwen van een dakkapel heb je soms een dakkapel-vergunning nodig. Je kunt ook zonder vergunning bouwen, maar dan moet de dakkapel aan bepaalde voorwaarden voldoen. Is dit niet het geval, dan moet je een omgevingsvergunning aanvragen.

Laagste prijs voor dakkapel 2 meter

Gratis offertes aanvragen voor beste deal

Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal voor jouw dakkapel van 2 meter. Vul het aanvraagformulier in en kom in contact met de juiste specialisten in jouw regio. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vergelijk en vind de beste deal

Vergelijk de offertes van de bedrijven met elkaar op basis van prijs-kwaliteitverhouding. De betrouwbare bedrijven zijn door ons geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Je kiest vervolgens zelf met welk bedrijf je in zee gaat. Door slim te vergelijken vind je de laagste prijs voor jouw dakkapel van 2 meter. Vraag nu gratis dakkapel-offertes aan!