• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 3 meter breed

Plaats een dakkapel van 3 meter op je woning en creëer extra ruimte op zolder. Dit formaat dakkapel past uitstekend op rijtjeshuizen of twee-onder-een-kapwoningen. De prijs van een dakkapel is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de materiaalkeuze en de afwerking. In onderstaande prijslijst vind je een indicatie van prijzen van 3 meter brede dakkapellen.

Prijsopgave van dakkapel van 3 meter?

Prijsindicatie 3 meter brede dakkapel

Breedte Prijs*
Dakkapel 3 meter

€ 3.400,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel van 3 meter

  • Meer licht en ruimte
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning

Omgevingsvergunning voor dakkapel

Voor een dakkapel heb je vaak een vergunning nodig, maar soms kun je zonder vergunning een dakkapel plaatsen. Dan moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten, adviseren je graag over alles omtrent vergunningen.

Prijs dakkapel van 3 meter

Tot wel 5 gratis offertes

Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de juiste specialisten. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf geschikte bedrijven in jouw regio. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vergelijk en vind het juiste bedrijf

Je ontvangt prijsoffertes van de bedrijven, die je vervolgens naast elkaar kunt leggen. Door ze te vergelijken op prijs en kwaliteit vind je de deal die het beste bij jouw wensen aansluit. Je bepaalt dus zelf met welke specialist je in zee gaat. Vind de beste deal voor de laagste prijs en profiteer van een besparing tot wel 45%. Dat is slim vergelijken.