• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 4 meter breed

Kan je wel wat extra ruimte gebruiken in je woning? Dan is een dakkapel van 4 meter een ideale optie. Deze dakkapel is niet extreem groot, maar zorgt voor genoeg ruimte op zolder. Ook bij rijtjeshuizen en twee-onder-een-kapwoningen. De prijs van een dakkapel van 4 meter is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de materiaalkeuze en de afmeting. Hieronder vind je een prijsindicatie van dakkapellen van 4 meter.

Prijzen vergelijken dakkapel 4 meter

Prijsindicatie 4 meter brede dakkapel

Breedte Prijs*
Dakkapel 4 meter

€ 4.100,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel van 4 meter

  • Meer licht en ruimte
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van huis

Vergunning nodig?

Wanneer je een dakkapel laat plaatsen, heb je soms geen vergunning nodig. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan je zonder vergunning een dakkapel bouwen. In alle andere gevallen is een vergunning wel noodzakelijk.

Beste deal voor dakkapel van 4 meter?

Vraag gratis offertes aan

De laagste dakkapel-prijs vind je eenvoudig via Dakkapelprijzen.nl. Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de juiste bedrijven. Op basis van jouw aanvraag word je namelijk gekoppeld aan maximaal vijf geschikte specialisten in de regio. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vergelijk en vind de beste deal

Je ontvangt prijsoffertes van de verschillende bedrijven. Deze offertes leg je naast elkaar en je kiest voor het bedrijf dat aan je eisen voldoet. Zo vind je de beste deal voor jouw opdracht. Vraag gratis offertes aan en profiteer van een besparing van wel 45%.