• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 5 meter breed

Wil je een dakkapel van 5 meter breed laten plaatsen? Dit formaat dakkapel is erg geschikt op rijtjeswoningen of twee-onder-een-kap huizen. De prijs van een dakkapel wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder de materiaalkeuze en afmeting. In de onderstaande prijslijst vind je prijzen van dakkapellen van 5 meter.

Dakkapel 5 meter prijzen vergelijken?

Prijsindicatie dakkapel 5 meter

Breedte Prijs*
Dakkapel 5 meter

€ 4.600,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel 5 meter

  • Meer ruimte en licht
  • Betere ventilatie
  • Woning wordt meer waard

Bouwvergunning nodig voor nieuwe dakkapel?

dakkapel prijs 5 meterVoor het plaatsen van een dakkapel heb je veelal een vergunning nodig. Soms kun je ook zonder vergunning een dakkapel plaatsen. Hiervoor moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen. De bedrijven die bij ons aangesloten zijn, kunnen je adviseren over het al dan niet aanvragen van de vergunning.

Dakkapel van 5 meter inclusief vergunning?

Vind met gratis offertes de scherpste prijs

De beste deal vinden voor jouw dakkapel van 5 meter? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met de juiste specialisten in jouw regio. Op basis van jouw aanvraag word je namelijk aan maximaal vijf geschikte specialisten gekoppeld. Zij nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Vind de beste deal

Het is verstandig een afspraak te maken met de verschillende bedrijven. Zo kun je ze goed met elkaar vergelijken. De ontvangen prijsoffertes leg je vervolgens naast elkaar en je ziet dan snel welk bedrijf aan al jouw eisen voldoet. Je kiest zo de laagste prijs voor jouw dakkapel van 5 meter. Vraag nu gratis offertes aan en profiteer van een besparing van wel 45%. Dat is slim vergelijken.