• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 6 meter breed

Ga voor een dakkapel van 6 meter en creëer veel extra ruimte. Deze dakkapel geeft de zolderverdieping nieuwe mogelijkheden. De prijs van een dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmeting en de materiaalkeuze. Hieronder vind je een prijslijst met een schatting van de prijzen van 6 meter brede dakkapellen.

Prijs dakkapel van 6 meter?

Prijsindicatie dakkapellen 6 meter

Breedte Prijs*
Dakkapel 6 meter

€ 5.300,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel van 6 meter

  • Meer ruimte en licht
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning
  • Samen met buren = samen besparen

Omgevingsvergunning nodig?

In bepaalde gevallen heb je geen omgevingsvergunning nodig om een dakkapel te plaatsen. Hiervoor moet je wel aan bepaalde richtlijnen voldoen. Voldoet jouw dakkapel niet aan de voorwaarden, dan heb je wel een vergunning nodig.

Prijs dakkapel 6 meter vergelijken

Laagste prijs ontvangen met gratis offertes

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor het plaatsen van een dakkapel van 6 meter? Vraag gratis offertes aan en kom in contact met geschikte specialisten in jouw regio. Op basis van jouw aanvraag word je aan maximaal vijf geschikte specialisten gekoppeld. Deze specialisten nemen telefonisch of per mail contact met je op.

Beste deal voor dakkapel voor vergelijken offertes

Leg vervolgens de prijsoffertes naast elkaar en vergelijk ze op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Zo kies je zelf welk bedrijf het beste bij je past en wat de scherpste aanbieding is. Vraag direct gratis offertes aan en vind de beste deal voor jouw dakkapel van 6 meter.