• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 7 meter breed

Wil je een dakkapel over (bijna) de gehele breedte van jouw woning? Een dakkapel van 7 meter zorgt voor veel extra ruimte en lichtinval. Het plaatsen van deze dakkapel is hierdoor een flinke investering. De exacte prijs van dakkapellen wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de materiaalkeuze. Hieronder vind je een prijsindicatie op basis van het gekozen materiaal en de afmeting.

Prijs dakkapel van 7 meter?

Indicatieve prijs dakkapel van 7 meter

Breedte Prijs*
Dakkapel 7 meter

€ 6.000,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel van 7 meter

  • Meer licht en ruimte
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning
  • Samen met de buren = samen besparen

Bouwvergunning aanvragen of niet?

Informeer goed bij jouw gemeente naar de mogelijkheden voor jouw dakkapel. De kosten voor een dakkapel verschillen per gemeente. In veel gevallen is een vergunning nodig

Prijs dakkapel 7 meter vergelijken?

Gratis offertes aanvragen: kies de scherpste prijs

Vind de laagste prijs voor jouw dakkapel door gratis offertes aan te vragen. Vul het aanvraagformulier in en ontdek de geschikte specialisten in jouw regio. Op basis van jouw aanvraag koppelen we je namelijk aan maximaal vijf bedrijven. De bedrijven nemen contact met je op, telefonisch of per mail.

Vergelijk offerte en kies de beste deal

Vergelijk de offertes met elkaar wanneer je ze allemaal hebt ontvangen. Je kiest vervolgens zelf voor de deal met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo vind je eenvoudig het beste bedrijf en de laagste prijs in de regio. Bespaar tijd en geld door direct gratis dakkapel-offertes aan te vragen.