• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 8 meter breed

Wil je een grote dakkapel op je woning plaatsen? Kies dan bijvoorbeeld voor een dakkapel van 8 meter. Het is ook een optie om de dakkapel samen met de buren te plaatsen. Zo bespaar je samen op de kosten. Een dakkapel is namelijk een flinke investering. De prijs wordt bepaald door meerdere factoren, waaronder de materiaalkeuze en afwerking. Hieronder vind je een prijsindicatie van dakkapellen van 8 meter.

Vergelijk prijs van dakkapellen van 8 meter

Richtprijzen dakkapel per materiaal

Breedte Prijs*
Dakkapel 8 meter

€ 6.900,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen dakkapel 8 meter

  • Meer ruimte en licht
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning
  • Samen met buren = samen besparen

Vergunning nodig voor grote dakkapel?

In sommige gevallen heb je geen omgevingsvergunning nodig voor een dakkapel van 8 meter. De dakkapel moet dan wel aan bepaalde richtlijnen voldoen. Als dit niet het geval is, heb je wel een bouwvergunning nodig. De bedrijven die bij ons zijn aangesloten, kunnen je informeren en adviseren over de omgevingsvergunning.

Prijs dakkapel 8 meter vergelijken?

Vraag gratis offertes aan

Je vindt eenvoudig de laagste prijs van dakkapellen door gratis offertes aan te vragen. Wil je een dakkapel van 8 meter laten plaatsen? Vul dan het aanvraagformulier in en kom in contact met de juiste specialisten in jouw regio. Zij nemen per mail of telefonisch contact met je op. Maak een vrijblijvende afspraak met de bedrijven en bespreek alle mogelijkheden.

Vergelijk en vind de beste deal

Door de gratis offertes aan te vragen, bespaar je veel zoekwerk. Je maakt namelijk gebruik van ons landelijke netwerk van aannemers. Je vergelijkt diverse offertes en vindt hierdoor de beste aanbieding. Profiteer van het voordeel dat kan oplopen tot 45%. Vraag direct gratis offertes aan voor een dakkapel van 8 meter.