• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Prijs dakkapel 9 meter breed

Een dakkapel van 9 meter zorgt voor veel extra ruimte op zolder. Je kunt deze ruimte bijvoorbeeld gebruiken voor een nieuwe slaapkamer, werkkamer of badkamer. De prijs van een 9 meter brede dakkapel is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de materiaalkeuze en afwerking. In onderstaande prijslijst vind je een indicatie van de prijzen van dakkapellen van 9 meter.

Tip: wil je een dakkapel van ongeveer 4,5 meter en hebben de buren hetzelfde plan? Dan is het in prijs voordeliger om samen een dakkapel te plaatsen.

Vergelijk prijzen van dakkapellen van 9 meter

Indicatieprijzen dakkapel 9 meter

Breedte Prijs*
Dakkapel 9 meter

€ 7.600,-

Gratis offertes

* Vanaf-prijs van casco dakkapel inclusief plaatsing, btw en materiaal.

Voordelen van dakkapel 9 meter

  • Meer ruimte en licht
  • Plek voor 1 of 2 extra kamers
  • Betere ventilatie
  • Waardevermeerdering van woning
  • Samen met buren = samen besparen

Heb ik een vergunning nodig?

In sommige gevallen is het mogelijk om een dakkapel van 9 meter zonder vergunning te plaatsen. Hiervoor moet je aan bepaalde regels voldoen. Kan je niet aan deze regels voldoen, dan heb je een nieuwe vergunning nodig. Deze vraag je aan bij de gemeente.

Prijsopgave ontvangen van dakkapel 9 meter

Tot wel 5 gratis offertes

De beste deal voor jouw dakkapel van 9 meter vind je snel via Dakkapelprijzen.nl. Je vraagt namelijk in één keer maximaal vijf prijsoffertes aan. Op basis van jouw opdracht maken wij een selectie van de meest geschikte aannemers die bij jou in de regio actief zijn. Deze bedrijven nemen telefonisch of per mail contact met je op. Maak een vrijblijvende afspraak met de bedrijven, zodat je ze goed kunt vergelijken.

Vergelijk en kies beste deal

Bespaar zoekwerk en vraag direct de gratis offertes aan. Omdat wij de dakkapel-bedrijven al voor je selecteren, weet je dat je offertes ontvangt van betrouwbare bedrijven. Het vergelijken van verschillende offertes kan je een besparing opleveren van wel 45%. Het online aanvragen van dakkapel-offertes is heel eenvoudig en je profiteert van veel voordelen. Start nu meteen met slim vergelijken!