• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dakkapel Veenendaal

Dakkapel plaatsen in Veenendaal

In Veenendaal is het ook mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen via dakkapelprijzen.nl. We merken dat steeds meer van onze klanten kiezen voor het alternatief op verhuizen namelijk het verbouwen van de woning. Een van deze verbouwingen is natuurlijk de dakkapel, waarmee u profiteert van meer ruimte en van natuurlijk licht. Zo zijn er tal van opties te bedenken waaruit u kunt kiezen voor het laten plaatsen van een dakkapel. Zo heeft u onder andere keuze uit de verschillende modellen, soorten en materialen. Zo zien wij dat onze klanten in Veenendaal steeds vaker kiezen voor kunststof dakkapellen. Ook is de optie om de dakkapel volledig prefab te ontwikkelen steeds populairder. Met prefab worden alle onderdelen van de dakkapel naadloos gemaakt, waardoor lekkages worden uitgebannen.

Dakkapellen voor de scherpste prijs

De prijs-kwaliteitsverhouding van een dakkapel is voor u, maar ook voor ons een erg belangrijk onderwerp. Onze medewerkers zijn dan ook continu bezig met het vergelijken van de marktprijzen, zodat wij altijd abrupt kunnen inspelen op veranderingen. Ook selecteren wij aannemers die het dichtst in de buurt van uw omgeving komen, waardoor de kosten ook laag gehouden worden. Door het onderstaande formulier in te vullen, komt u direct in contact met vijf verschillende partners. Zij zullen een offerte opstellen die perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

De tarieven voor de gemeente Veenendaal

Voor het laten plaatsen van een dakkapel moet u ook rekening houden met de legeskosten die uw gemeente in rekening brengt. Zo hanteert de gemeente Veenendaal het volgende legespercentage namelijk 3.5% van de totale bouwkosten. Dit is in vergelijking met andere gemeenten aan de hoge kant. Naast de kosten die in rekening gebracht worden door uw gemeente dient u ook een bouwvergunning aan te vragen.

Huis dakkapel kosten geldOm te controleren of uw woning in aanmerking komt voor een vergunning hebben we hieronder een aantal richtlijnen opgesomd. Tegenwoordig is het ook mogelijk om het vergunningstraject online te doorlopen met behulp van de volgende link: www.omgevingsloket.nl/vergunningscheck.

Eisen voor een vergunning

Om in aanmerking te komen voor een omgevingsvergunning gelden de volgende voorwaarden

Afmetingen dakkapel plaatsen

  • De bovenkant van de dakkapel is plat;
  • De maximale hoogte van de dakkapel is 1,75 meter;
  • De afstand tussen de daknok en de dakkapel ligt tussen de 0,5-1,0 meter;
  • De zijkanten van de dakkapel moeten precies een halve meter zijn verwijderd van de dakrand (zie afbeelding);
  • Dakkapellen mogen niet worden geplaatst op woningen die een recreatief karakter hebben, tijdelijk en permanent onbewoond zijn;
  • Een monument of een door de overheid aangewezen beschermde woning maakt geen kans op een vergunning.

Is uw vraag niet beantwoord?

Wij van Dakkapelprijzen.nl trachten naar tevreden klanten en zijn bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Snel 5 gratis dakkapel offertes voor Veenendaal